آیا میدانستید پای مرغ ۱۵ برابر سنجد کلسیم دارد

آیا میدانستید پای مرغ ۱۵ برابر سنجد کلسیم دارد

آیا میدانستید پای مرغ ۱۵ برابر سنجد کلسیم دارد

به قولی بمب کلسیم محسوب میشود .

فواید استفاده از پای مرغ به علت کثرت کلسیم عبارتند از :درمان ارتروز یا پوکی استخوان , درمان نرمی استخوان چلوگیری از دیسک کمر جلوگیری از خراب شدن دندانها

بهتر است یک ساعت قبل و سه ساعت بعد از استفاده ز پای مرغ از نوشابه , چای و قهروه خودداری شود

پای مرغ به دلیل نداشتن گوشت ، هورمون های تزریقی به آن اثر نمیکند

 

گل کلم سوخاری (هندی)

مواد لازم:

گل کلم متوسط = ١عدد

پیاز خرد شده = ١ عدد

سیر رنده شده = ٢ حبه

زنجبیل رنده شده = ١ ق م

فلفل سبز تند خرد شده = ۴ عدد

سس کچاپ = ۶ ق س

سویا سس = ١ ق س

آرد ذرت = ۱/۲ فنجان + ١ ق س

سرکه = ٢ ق س

آرد سفید = ١ فنجان

فلفل سیاه = ١ و ۱/۲ ق چ

فلفل قرمز = ۱/۲ ق چ

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

گشنیز خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه:

گل کلم ها را پس از شستن قطعه قطعه کرده

نصف فنجان آرد ذرت، آرد سفید، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه را با کمی آب مخلوط کرده تا خمیر صافی بدست آید

سپس گل کلم ها را در خمیر غلتانده ودر روغن داغ سرخ میکنیم تا زمانی که گل کلم ها ترد شوند (قهوه ای طلایی روشن شوند)

بعدآنها را روی کاغذ روغنی انداخته تا روغن اضافی یش گرفته شود .

 

١ ق س آرد ذرت را با کمی آب مخلوط میکنیم .پیازهای خرد شده را با ٢ ق س روغن کمی تفت می دهیم بعد زنجبیل، سیر، فلفل سبز خرد شده، سویا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را هم به پیازها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و گل کلم ها را درون این سس ریخته و صبر می کنیم تا آب آن کاملاً تمام شود .هنگام سرو مقداری از گلم کلم ها را در ظرفی ریخته و رویش گشنیز خرد شده را به عنوان تزیین میریزیم .

 

 

 

 

Share this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *